Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce "Ke stažení" se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ.
Vítejte návštevníku! Registrovat se
Přihlásit/registrovat se přes:
Dělal jsem si všechny figurky pro 3D tisk, které vychází z 2D vektorů. Takže všechny figurky mám. Tuším, že jsem je tu už někam dával...
Mám to v dxf formát, ale nevím do jaké míry je to pro vás použitelné. Zkuste prosím a dejte vědět.
(24.12.2017, 17:04)pripluv Napsal(a): Díky. V Illustratoru to otevřu. Sice to není úplně košer, protože grafika z AutoCADu se zobrazuje s množstvím kotevních bodů, které nejsou vzájemně pospojované. Spojení cest umím elegantně vyřešit, kotevní body, při dnešní výpočetní technice, by také neměly představovat problém. Takže chybí ředitel cirkusu a je to?
Máš pravdu, je to směs úseček, ale finální tvar by měl být OK. Záleží na co je to potřeba a jaký "formát" chtějí ti, co to vyřežou do skla...
(2.1.2018, 17:46)Chmura Napsal(a): Formát křivek jsem zjišťoval přímo u firmy, která se tím přímo zabývá a přišla mě tato odpověď:
Data potřebujeme dodat v křivkách 1:1 včetně jedné orientační kóty ve formátu cdr, ai, dwg, dxf nebo pdf.
Byl bych pro abychom zpracovali i figurky do ostatních her, namátkou mě napadá Amazonka, Zlatá horečka, Lovci a sběrači.
A zkoušel jsi jim poslat ty dxf co jsem tam dával ? Jestli jsou ok, nebo jestli s tím mají problém ...
Pokud by bylo potřeba tak do této podoby dám klidně i zbytek, ale nevím co oni no...mělo by to být v měřítku 1:1...
(2.1.2018, 23:05)pripluv Napsal(a): Měřítko potvrzuji, to sedí na chlup přesně 1 : 1.
Protože jsem s tím schopen bezproblémově pracovat v Illustratoru, včetně exportu, nevidím jediný možný problém.
Je pravda, že data od jednoho a v jednom formátu by byla nejlepší.
Dík za kontrolu...
Já v křivkách moc nedělám, tak nevím jestli je to OK nebo ne...měl jsem to už z dob co jsem modeloval figurky - nebyl to primární záměr mít v dxf
Zkuste to prosím ještě někdo hodit na scanner a oskenovat, jak to bude vypadat Já mám skener jen s automatickým podavačem - papíry to skenuje rychle, ale figurky mi to nepodá :-\
(6.1.2018, 13:08)šmoula Napsal(a): Zkuste to prosím ještě někdo hodit na scanner a oskenovat, jak to bude vypadat Já mám skener jen s automatickým podavačem - papíry to skenuje rychle, ale figurky mi to nepodá :-\
Tak tady naskenováno! Je to rychlejší než to překreslovat.
Díky moc - z toho to půjde asi líp udělat
Mám to teda udělat tak jak ty předchozí ?
(7.1.2018, 0:13)Chmura Napsal(a): Zde je druhá várka figurek.
Krom toho cirkusáka (nebo co to je za modryho meepla vpravo dole) již všechny mám - jak jsem posílal předtím
Na těch ostatních cos posílal pár příspěvků zpátky už pracuji, ale je toho dost no ...