511 Příspěvky:
Poděkování obdrženo:279
MeeplePointy:
5/2014 Registrace:
Praha (Česká republika)
MeeplePointy (MP): 0,2 MP
Ahoj... mám takový problém... už je to nějakej čas co jsem single, s bývalou jsme Carcassonne hrali radi. Sami dobre vite, ze jsem byval co se tyce nakupovani a shanineni celkem fanaticky... sleduju u sebe od rozchodu jakysi upadek zajmu o tuhle bezesporu fantastickou hru... a pohravam si s myslenkou vzacnejsi kousky prodat...
endomame, hrdý člen Carcassonne FORUM od 27.5.2014.
511 Příspěvky:
MeeplePointy:
5/2014 Registrace:
Praha (Česká republika)
(24.4.2019, 22:01)Skubin Napsal(a): No vzhledem k tomu ze jste to hrali hlavne spolu tak to je asi pochopitelne, ale urcite bych se sbirky nezbavoval. Dej tomu jeste cas a ta prava laska se ti vrati 
ono se mi od té doby podařilo sehnat partičku přátel k deskovkám, ale i tak sem si za dva roky co je mam Carcassonne s nima jeste nezahral... jinak abys vedel, mezi me nej kousky patří jeste zabaleni Kataři i s casopisem :D ... viru v nesmysl jako je laska jsem ztratil a zavrhl jako moznost
jak rikal Schopenhauer: život bez bolesti nemá smysl.
Dr. Langstromová: pánové, chci dát vašim životům smysl :D
RED DWARF 4EVER
511 Příspěvky:
MeeplePointy:
5/2014 Registrace:
Praha (Česká republika)
(25.4.2019, 19:38)Chmura Napsal(a): Jeď na sraz, zahraj si Carcassonne a přídeš na jiné myšlenky! 
díky, ale mám teď měsíc na přípravu k absolutoriu.... jedu do finale a musim se maximalne soustredit...