CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Bizoni-rozšíření pro Carcassonne Zlatou horečku

téma založeno uživatelem Chmura - 16.6.2021, 23:16 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Bumsakalaka 3 Chmura 4 šmoula 1
Bizoni - rozšíření pro Carcassonne Zlatou horečku

- Dlouho jsem přemýšlel jak využít nádherné obrázky Bizonů a zakomponovat je do základní hry Carcasonne Zlatá horečka. Určitě všichni znáte 9. rozšíření pro Carcassonne Ovce a kopce. Můj nápad staví na tomto rozšíření, tedy jen na jeho části, která se týká žetonů a figurky. Nebojte se nebude použita figurka ovčáka a žetony oveček s vlky...

-Nedávno se mě povedlo zakoupit dřevěné figurky indiánů a ty by mohli fungovat obdobně jako figurky ovčáků. To znamená, že by hráč mohl po umístění kartičky s prérií na právě přiloženou kartu umístit figurku indiána "který je právě na lovu bizonů" a ihned po tom vytáhne ze sáčku žeton na kterém budou místo oveček bizoni a místo vlků medvěd Grizzly.

-Doufám, že se vám můj nápad líbí. Samozřejmě konstruktivní kritika je velmi vítaná! Mrknutí

-Samozřejmě za pomoc a nalezení perfektního medvěda děkuji šmoulovi! Usměvavý

V příloze je můj pokus o žetony a obrázek figurek indiána.

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
Díky za postřeh také jsem nad tím přemýšlím. Pokusím se žetony ještě upravit.
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Jan Groot
Odpovědět
Tak tady máte upravené žetony! Doufám, že se vám budou líbit. Mrknutí

-Pokusil jsem se o maximální přehlednost lepší oddělení jednotlivých zvířat. Myslím, že je to tak to dostatečné.

-V případě, že bude mít někdo opravdu velký problém poznat kolik je na obrázku Bizonů doporučuji si to napsat číslovkou na druhou stranu žetonu... Šťastný

Přiložené soubory Miniatury

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Díky za pochvalu!
-Jsem s tím také spokojen. Je to takto určitě přehlednější! Mrknutí
Chmura Zelený meeple
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)